KRSTANOVIĆ ODLUČIO GRADSKI DVOBOJ: / Rudeš pao u drugoj minuti sudačke nadoknade

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na otvaranju 12. kola hrvatskog prvenstva Lokomotiva je kao gost na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedila Rudeš 1-0 golom Ivana Krstanovića u drugoj minuti sudačke nadoknade.

13.10.2017.
20:18
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Domaćin je najbliže golu bio u petoj minuti kada je Mario Budimir iz neposredne blizine uzdrmao vratnicu, a okvir gola pogodio je i Krstanović u 85. minuti. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, Luka Ivanušec se sjajno probio po krilu i ubacio pred gol, a Krstanović na drugoj stativi zabio za pobjedu.

Lokosi skočili na peto mjesto

Rudešu je ovo drugi uzastopni domaći poraz i treći susret u nizu bez pobjede, dok je Lokomotiva nakon dva remija upisala pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je derbi između Dinama i Osijeka, dok će Istra 1961 ugostiti Rijeku. U nedjelju se sastaju Hajduk i Cibalia, te Slaven Belupo i Inter.

Na ljestvici vodi Dinamo s 29 bodova, Rijeka je druga s pet bodova manje, dok Hajduk i Osijek imaju po 20 bodova. Lokomotiva je pobjedom skočila na peto mjesto s 15 bodova, dok je Rudeš i dalje deveti sa sedam bodova, jednim više od Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo