LEGENDA DALA SAVJET MESSIJU: / 'Ako želi osvojiti Ligu prvaka morat će otići u jedan od ova tri kluba'

Image
Foto: Profimedia

Još se ne zna gdje će Argentinac igrati iduće sezone

20.5.2021.
10:46
Profimedia
VOYO logo

Svjetski prvak iz 1978., Mario Kempes, u razgovoru za njemački Sport Bild govorio je o budućnosti njegova sunarodnjaka Lionela Messija. Kao što je poznato Argentinac još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru. Ugovor s Barceloninom istječe mu za desetak dana, a novi nije potpisao.

"Messi je rastrgan. Dobro mu je u Barceloni, ali je svjestan da će teško osvojiti Ligu prvaka s tim klubom. Posljednjih godina rano su ispadali, a klub se muči u stvaranju nove pobjedničke momčadi zbog financijske situacije", kazao je Kempes. Progovorio je i o tome gdje bi po njemu Messi trebao nastaviti karijeru i kakve su mu opcije ako želi osvajati trofeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za to će se morat opet udružiti s Guardiolom ili otići u PSG ili Bayern. Ti klubovi imaju novca i igrače za osvajanje trofeja", kazao je i naglasio kako je njegova plaća prevelik zalogaj za Bavarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayernovi direktori razmišljaju svojim glavama, a ne novčanikom i nikada mu ne bi dali takvu plaću", završio je.

Messi, inače, i ove sezone igra na visokoj razini. U 47 nastupa u svim natjecanjima zabio je 38 golova i namjestio ih 24. U Primeri je u 35 utakmica postigao 30 i namjestio 11 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo