LEGENDA LIVERPOOLA OTKRILA UZROKE LOŠIH REZULTATA: / Posebno je istaknuo jednu Kloppovu pogrešku

Image
Foto: AFP

Proslavio se kao jedan od najboljih engleskih braniča i postao miljenik navijača, ali ova izjava mu sigurno nije pomogla

5.2.2019.
13:17
AFP
VOYO logo

Vrlo razočaran nakon sinoćnjeg remija Liverpoola na gostovanju kod West Hama bio je nekadašnji kapetan Redsa Jamie Carragher. On je poručio kako Liverpool mora igrati puno bolje ukoliko želi osvojiti titulu. Također, još jednom je rekao da Manchester United ima bolju ekipu.

"Rekao sam jučer da Manchester United ima bolju ekipu od Liverpoola. Ljudi misle da je to čudno, ali mislim da se sada to jasno vidi", još jednom je ponovio legendarni branič Redsa i navukao na sebe bijes navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo Kloppove pogreške

"Mislim da je Klopp napravio grešku na poziciji desnog beka jer je pustio Clynea. Keita koji je dosta plaćen igra slabo i nastavlja gubiti lopte. Firmino ne liči na sebe, a od Salaha protiv West Hama nismo vidjeli ništa", rekao je bivši reprezentativac Engleske.

Podsjetimo, prednost Liverpoola u odnosu na City je sada istopljena na samo tri boda, a do kraja prvenstva ostalo je još 13 kola u kojima City ima nešto teži raspored od Liverpool pa navijači Redsa polažu nadu da bi to moglo ići u korist kluba s Anfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo