LEGENDA MILANA ZBOG BOBANA UPOZORILA BIVŠI KLUB: / 'To se tako ne radi. Prvo su nakon sedam dana smjenili trenera, a onda njega...'

Image
Foto: Profimedia

Bivši kapetan nedavno je dobio otkaz na San Siru

19.3.2020.
11:29
Profimedia
VOYO logo

Legendarni nogometaš Milana DemetrioAlbertini poručio je nakon smjene ZvonimiraBobana kako je klubu potrebna stabilnost te je upozorio klub da neće nigdje stići ako će svake godine počinjati iz početka.

“Potrebna im je stabilnost i projekt koji mogu dovršiti. Teško je svake godine mijenjati. Potrebna je stabilnost i potrebno je znati prihvatiti kritike her ad počinjete nešto novo to nikad nije moguće napraviti u kratkom roku. Ako vjerujete u projekt morate se znati nositi s poteškoćama kada nema rezultata. Ako svake godine nešto mijenjate jer mislite da ste pogriješili sve postaje još teže”, kazao je Albertini za Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

AC Milan's midfielder Demetrio Albertini cries flanked by his teamates Andriy Shevchenko (L) and Paolo Maldini (C) at the end of his last football match, a friendly game against FC Barcelona at San Siro stadium in Milan, 15 March 2006., Image: 18018639, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PACO SERINELLI / AFP / Profimedia

Potom je kao dobar primjer toga istaknuo Inter.

“Započeli su novi projekt i možda su napravili neke pogreške, ali ove godine igrali su u Ligi prvaka i dogodine će biti još bolji. Ako mijenjate cijelo vrijeme teško ćete to uspjeti. U Milanu sve pokušavaju. Prvo su nakon sedam dana promijenili trenera, a onda je otišao Zvonimir Boban”, završio je 48-godišnjak koji je za Rossonere odigrao 406 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo