TKO ĆE OSVOJITI LIGU PRVAKA? / Legenda Reala zbog Hrvata uvjerena u uspjeh Madriđana: 'Luka Modrić igra sezonu života'

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić trebao bi imati ključnu ulogu u Parizu i od njega se očekuje vrhunska partija

28.5.2022.
9:29
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida i Liveproola u subotu od 21 sat u Parizu igraju finale Lige prvaka. Jednu od ključnih uloga u momčadi Carla Ancelottija imat će hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

“Imamo iskustva u ovom natjecanju. Neki igrači su igrali četiri puta u finalu Lige prvaka, a sada imamo sreće da smo i peti put u njemu. Sada moramo pristupiti utakmici normalno, kao tijekom čitave sezone”, izjavio je 36-godišnji Modrić za BT Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPEKTAKL U PARIZU /

Evo gdje možete gledati obračun Real Madrida i Liverpoola u finalu Lige prvaka

Image
SPEKTAKL U PARIZU /

Evo gdje možete gledati obračun Real Madrida i Liverpoola u finalu Lige prvaka

Real Madrid je osvojio Ligu prvaka 2014., 2016., 2017. i 2018. godine, a u tom zadnjem finalu je bio pobijedio upravo protiv Liverpoola s 3-1.

“U finalu nema favorita. Liverpool je velika momčad, iza njega je dobra sezona, osvojio je dva kupa, do kraja se borio za naslov prvaka…Tako da nema favorita. No mi smo puni samopouzdanja”, rekao je Modrić. A susret je prognozirao i legendarni Predrag Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Blagu prednost dajem Realu zbog svega što je napravio nokaut fazi. Odigrao je nevjerojatne utakmice, šokantne. Mislim da su predodređeni uzeti trofej ove sezone. Naravno, bit će jako teško, finale je specifična utakmica i greške se skupo plaćaju. Nema vremena za ispravke. Od prve do posljednje minute potreban je maksimum koncentracije. Veliki sam navijač Madriđana. Želim im da osvoje 14. pehar", izjavio je za Mijatović za Blic te je otkrio zbog čega vjeruje u uspjeh kluba kojem je 1998. donio naslov Lige prvaka.

Ključni trojac

"Kvaliteta igrača je ogromna. Krenimo od Thibaut Courtois, koji je sjajan golman, nestvarno kakvu sigurnost daje suigračima, što je jako bitna stvar. Luka Modrić igra sezonu života, o Karimu Benzemi ne treba ni trošiti riječi. Dakle, na tri najbitnija mjesta Real ima vrhunske igrače u top formama. Također, brojni igrači iza sebe imaju četiri osvojene Lige prvaka. Ne znam koja se još momčad može pohvaliti takvim iskustvom. Kad još dodamo i trofejnog trenera Carla Ancelottija... Sve to ima utjecaja u velikim utakmicama. Ne treba zaboraviti ni da Madriđani gotovo ne griješe u finalima. Dobili su posljednjih sedam", poručio je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo