LEGENDE STALE U OBRANU BILIĆA: / 'On je pravi čovjek za posao, ali već bi bio na ulici da ga igrači toliko ne vole'

Image

Dvojica proslvljenih nogometaša West Hama stala su u obranu Slavena Bilića koji je ponovno na meti kritika nakon očajnog ulaska u sezonu.

8.9.2017.
10:31
VOYO logo

Bilićevi su nogometaši otvorili novu sezonu Premier lige s tri poraza i odmah su krenule priče o mogućoj smjeni hrvatskog stručnjaka. Iznimno će stoga važno biti kako će njegovi nogometaši u ponedjeljak odraditi utakmicu protiv Huddersfielda, prvu domaću u ovoj sezoni.

'Stalo mu je do West Hama'

"Definitivno mislim da je Bilić pravi čovjek za ovaj posao. Mislim da uprava nije potrošila dovoljno na pojačanja, čini mi se da je u posljednje dvije sezone potrošila najmanje od svih u Premier ligi. Zato smatram da je treneru trebalo dati više podrške u prijelaznim rokovima. Zadnji je odrađen pristojno, ali prethodna dva nisu bila dobra. Mislim da je Bilić pravi čovjek za ovaj posao jer mu je stalo i jer ga navijači vole", istaknuo je za Sky SportsTony Gale, legendarni branič koji je igrao za West Ham od 1984. do 1994.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično razmišlja i slavni engleski reprezentativac Paul Ince koji je na početku karijere igrao za West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slaven Bilić nije problem West Hama, drago mi je što je još uvijek u klubu. Vidljivo je koliko mu je stalo do West Hama. Želi napraviti dobar posao, a znam koliko igrači vole igrati za njega. Prošle sezone kad se govorilo da će dobiti otkaz u klubu ga je zadržala ta ljubav igrača. U suprotnom bi već bio na ulici", rekao je Ince za Paddy Power News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo