NAKON PORAZA / Leko traži pojačanja, a njegovom krvniku Lucescuu slavlje nad Hajdukom ništa ne znači

Image
Foto: Marko Prpic/Pixsell

Bijeli su pali u paklu Toumbe

17.8.2023.
22:44
Marko Prpic/Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Hajduka nisu se uspjeli plasirati u posljednje, 4. pretkolo Konferencijske lige, oni su u uzvratnom dvoboju 3. pretkola u Solunu izgubili od domaćeg PAOK-a sa 0-3 (0-1).

Image
PAOK UVJERLJIV /

Hajduk se teškim porazom u Grčkoj oprostio od Europe

Image
PAOK UVJERLJIV /

Hajduk se teškim porazom u Grčkoj oprostio od Europe

Kako je prva utakmica prije tjedan dana u Splitu završila bez pogodaka, tih 3-0 za PAOK je i ukupni rezultat dvoboja Hajduka i PAOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke za domaće postigli su Stefan Schwab (12-11m) i Andrija Živković (79, 85).

'Bili smo bolji, prijelazni rok iskoristit ćemo da budemo jači'

''Mi smo bili bolji u tri od četiri poluvremena, a na kraju je moglo završiti i 6:0. Ponosan sam kako je moja momčad odigrala i danas i u Splitu. Izdominirali smo protivnika koji je ozbiljan, ali u nogometu se šanse ne zbrajaju. Rezultat od 3:0 je jako bolan", rekao je Ivan Leko nakon utakmice i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi koji nisu gledali utakmicu mogu misliti da je PAOK razbio Hajduka. Meni je bitno reći da sam ponosan. Žao mi je igrača, navijača, svih nas. Ova momčad Hajduka se ne bi obrukala u Europi, ali zbog nacionalnog koeficijenta trebaš izbacivati ovakve ekipe'', rekao je Leko i dotaknuo se stanja na tržištu:

"Ne bih htio da ispadne da tražim igrače, ali nećemo se lagati. Ja sam trener, momci treniraju i igraju dobar nogomet, ali zajedno ćemo napraviti sve da kada završi prijelazni rok budemo jači i bolji nego sada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pobjeda nam ništa ne znači'

S druge strane, Razvan Lucescu nije previše impresioniran uvjerljivom pobjedom nad Splićanima:

"Ova pobjeda nam ne znači ništa. Bitno nam je samo da uđemo u skupinu Konferencijske lige. Iza nas je niz teških utakmica. Hajduk je jako kvalitetna momčad. 3:0 je 3:0, ali bila su to dva različita poluvremena. Srećom, izgradili smo momčad s jakim karakterom, punu boraca", rekao je Lucescu pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo ubuduće izbjegavati stres pod kojim smo igrali u prvom dijelu. Kemija u ekipi se mora popraviti, ali treba nam vremena. Svejedno mi je protiv koga ćemo sljedećeg igrati, samo želim znati o kome se radi da se mogu početi pripremati."

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo