LEŽI LI BAYERNOVA SNAGA U OVOME? / Kovač mu dao minute i povjerenje, ovaj uzvratio golovima i biranim riječima

Image
Foto: AFP

'Kovač je dobar trener pod kojim možemo osvojiti mnogo titula'

19.3.2019.
9:10
AFP
VOYO logo

Ne tako davno njemački mediji pisali su o razmiricama u svlačionici minhenskog Bayerna navodeći pritom nezadovoljstvo Jamesa Rodrigueza statusom. Rastanak bundesligaških prvaka i kolumbijskog reprezentativca koji ondje igra na posudbi iz Real Madrida djelovao je kao nešto što se ne može izbjeći...

Danas je situacija drugačija. Hrvatski trener Bayerna Niko Kovač pokazuje da vjeruje Jamesu koji je odigrao svaku utakmicu u ovoj kalendarskoj godini, a svoju najučinkovitiju u posljednjem kolu u subotu protiv Mainza kojem je isporučio tri pogotka u 6-0 pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hat-trick kao šlag na tori

"Mislim da je odigrao nevjerojatno dobro, ne samo zbog hat-tricka. On je samo šlag na torti. Bio je baš dodat – cijelo je vrijeme tažio loptu, dijelio ju, diktirao igrom – to je bilo ono što nam je trebalo. A to da je postigao i tri gola dovoljno govori o njegovoj kvaliteti", kaže Kovač čije riječi citira bundesliga.com.

James je ponovno sretan

James je u posljednjih mjesec i pol dana odigrao više utakmica kao starter (sedam) nego u u cijelom prvom dijelu sezone. Svojim igrama počeo je nagovarati čelnike kluba da razmisle o njegovom ostanku. Sada sam ne bi imao ništa protiv toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i zadovoljan ovdje. Kovač je dobar trener pod kojim možemo osvojiti mnogo titula", poručuje James, a prenosi As.

Bayern je u posljednjih 14 utakmica upisao 13 pobjeda kojima se vratio na vrh bundesligaške ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo