LIVERPOOL NA NOGAMA! Redsi gostuju kod Evertona, Lovren poručuje: / 'Ne bojim se Lukakua'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Stadion Goodison Park u ponedjeljak navečer bit će poprište 227 Merseyside derbija, utakmice između gradskog rivala Liverpoola i Evertona.

17.12.2016.
12:49
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Dejan Lovren trebao bi biti o početnom sastavu Jurgena Kloppa.

"Derbiji zahtijevaju dodatnu oštrinu i agresivnost. Moramo biti agresivni, ali i pametni i ne raditi glupe pogreške. Ne smijemo dobiti crveni karton u prvoj minuti. Bit će zasigurno teško u prvih 10-15 minuta, ali ćemo poslije toga pokazati pravo lice. Moramo biti mirni s loptom. Ako želimo pobijediti moramo igrati nogomet. Iza Evertona je pobjeda protiv Arsenala. Imaju jako dobre pojedince, ali imamo ih i mi", rekao je Lovren za Liverpool Echo te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvaramo puno prilika tijekom utakmica. Najkreativnija smo momčad u Engleskoj", poručio je.

Iako je već treću sezonu u Liverpoolu po prvi put će odigrati derbi na Goodisonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su uvijek posebne utakmice. Imam dobar omjer protiv Everona, ali još s Liverpoolom nisam tamo igrao. Bit će pravo zadovoljstvo nastupiti u ovoj utakmici. To su teški susreti, ali prijašnjih godina imamo dobre rezultate protiv njih", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban izazov bit će mu čuvanje Romelua Lukakua, koji je ove sezone već dao devet golova.

"Dokazao je prethodnih godina da je jedan od najboljih napadača u Premier ligi. Bit će ga izazov čuvati, ali sam spreman. Svi smo spremni na borbu. Imao sam manjih problema, ali oni su iza mene", rekao je Vatreni te je progovorio o šansama za naslov. Liveropool je trenutno drugi sa šest bodova manje od Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa ne znači tko je prvi u prosincu ili početkom siječnja. Moramo nastaviti dobro igrati i vjerovati u sebe. I dok smo bilježili lošije rezultate igrali smo dobro. Puno utakmica je pred nama u kratkom periodu. Bitno je da smo svi na raspolaganju jer je teško kada je puno ozlijeđenih igrača", završio je.

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo