LOŠA VEČER ZA BILIĆA: / Ispustio veliku prednost i završio na tribinama

Image
Foto: PIXSELL, Tino Jurić

Nogometaši West Hama, pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića, nisu uspjeli stvoriti prednost za uzvratnu utakmicu 3.

30.7.2015.
23:20
PIXSELL, Tino Jurić
VOYO logo

Bilićeva je momčad propustila vodstvo 2:0 do kojeg je stigla pogocima Valencije (23) i Zaratea (51). No, u samo četiri minute Collins je zaradio dva žuta kartona i morao napustiti igru u 59. minuti. Rumunji su to iskoristili za izjednačenje do kojeg su stigli pogocima Boldrina (71) i autogolom nesretnog Angela Ogbonne (82) koji je u pokušaju ispucavanja loše zahvatio loptu i prebacio svog vratara Adriana.

Tudor do pobjede s igračem manje

Bilić je u samoj završnici isključen zbog prigovora, a igrači su u svlačionicu ispraćeni zvižducima gledatelja na Upton Parku. No, dobar dio njih bio je upućen i sucu dvoboja, Švicarcu Adrienu Jaccottetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solunski PAOK, koji je pod vodstvom Igora Tudora izbacio u 2. pretkolu zagrebačku Lokomotivu, ostvario je vrijednu 1:0 pobjedu na svom terenu protiv slovačke Trnave. Grci su do pobjede stigli igrajući od 2. minute s desetoricom igrača, zbog isključenja Portugalca Vitora, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Španjolac Perez (82).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač, 24-godišnji Matej Jelić koji igra za slovačku Žilinu, bio je strijelac prvog pogotka u domaćoj 2:0 pobjedi nad ukrajinskom Vorsklom za koju je Mladen Bartulović odigrao posljednjih 13 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo