SLUŽBENO / Loše vijesti za Dinamo nastavljaju se jutro nakon poraza: Senator svlačionice završio sezonu!

Image
Foto: Pixsell

Jutros je klub preko društvenih mreža obavijestio kako se radi o rupturi križnih ligamenata

24.1.2024.
10:32
Pixsell
VOYO logo

Nastavak hrvatske nogometne sezone otvoren je velikim iznenađenjem. U odgođenom susretu 4. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je na stadionu Maksimir pobijedila Dinamo sa 3-0 ugrozivši ambicije Plavih u borbi za naslov prvaka.

Briljirao je bivši napadač Dinama Duje Čop koji je zabio hat-trick, već u petoj i sedmoj minuti je 'matirao' Danijela Zagorca, a konačan rezultat je postavio u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da loše vijesti nikada ne dolaze same, za Dinamo su nove loše vijesti stigle s drugog kraja svijeta, točnije s Azijskog kupa.

U 3. kolu skupine C Iran je svladao UAE 2:1 za treću pobjedu u nizu i osvajanje prvog mjesta s devet bodova i plasman u idući krug natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kraj prvog poluvremena ozlijedio se Sadegh Moharrami, desni bek Dinama, koji je morao izaći van terena na nosilima. Jutros je klub preko društvenih mreža obavijestio kako se radi o rupturi križnih ligamenata, što će Iranca prisiliti na dulju pauzu, a Modre u potragu za novim pojačanjem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moharammi je jedan od rijetkih koji su u svlačionici pod maksimirskim jugom već pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice Europskog prvenstva gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo