LOVREN KONAČNO ODLAZI IZ LIVERPOOLA: / Vatrenog traži ovosezonska senzacija. Tamo bi se mogao preporoditi

Image
Foto: Profimedia

Lovren ima još godinu dana ugovor s Liverpoolom, ali za sada nema govora o pregovorima

16.3.2020.
10:02
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren vjerojatno će na kraju ove sezone napustiti Liverpool. Ove je sezone odigrao svega 760 minuta za "Redse" i ako misli spasiti karijeru morat će napustiti Liverpool, a čini se kako je takav scenarij sada postao realnost.

Lovren je već prošlog ljeta bio blizu prelaska u Romu, ali transfer je propao jer se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete, a Klopp je uspio uvjeriti Lovrena da ipak ostane jer mu je potreban. Međutim, u dosadašnjem dijelu sezone baš mu i nije bio potreban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klopp mi je rekao: 'Slušaj, ti si vrhunski igrač, nećemo te pustiti na posudbu, trebamo te'. Kada mi je to rekao, bio sam zbunjen jer znam da sam trenutno u najgoroj poziciji od svih braniča u momčadi, ali puno je utakmica, moguće su ozljede. Želio sam otići, ali nije se dogodilo. U klubu su mi rekli da me trebaju i prihvatio sam to. Nije mi bilo suđeno otići", rekao je Lovren prošlog ljeta.

Image
Foto: Profimedia

Liverpool manager Jurgen Klopp (left) celebrates after the final whistle with Liverpool's Dejan Lovren (right) during the Premier League match at Anfield, Liverpool., Image: 403016691, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Želi ga talijanski hit-klub

Međutim, obećanje nije održano i Lovrenu ne preostaje previše nego tražiti novi klub, a možda ga je i pronašao. Naime, Lovrena, prema napisima talijanskih medija, želi dovesti ovosezonska senzacija Lazio. Rimski nebeskoplavi izmjenjuju se na prvom mjestu s Juventusom i ove su sezone upisali samo dva poraza, a imaju 19 pobjeda i pet remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren ima još godinu dana ugovor s Liverpoolom, ali za sada nema govora o pregovorima pa Liverpool ima jedinu priliku zaraditi na Hrvatu ako ga proda ovoga ljeta jer on od sljedeće zime može pregovarati odlazak bez odštete. Odlazak u hit-klub talijanske lige, čini nam se, bio bi pun pogodak za Lovrena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo