LOVREN OBJAVIO LOŠE VIJESTI: / 'Nije baš najbolje vrijeme za ovo, u međuvremenu moram dan započeti s osmijehom...'

Image

Inače, nakon 25 kola ruskog prvenstva Zenit je na vodećoj poziciji s 54 boda i čini se da će uzeti još jednu titulu prvaka Rusije. Na drugom je mjestu Spartak Moskva koji ima sedam bodova manje

13.4.2021.
14:56
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio u svojoj posljednjoj utakmici za ruski Zenit. Iako je momčad iz Sankt Petersburga slavila u Sočiju, postigli su to bez svog standardnog stopera koji je morao pauzirati zbog ozljede mišića.

Lovren je loše vijesti objavio na svom Instagramu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam malih poteškoća na treningu prošli tjedan. Nije baš najbolje vrijeme, ali već radim na oporavku. U međuvremenu, moram početi dan s osmijehom jer su tri boda koje smo zaradili jako važna za nas. Svaka čast, dečki. Jedan korak smo bliže. Hvala vam na vašoj potpori“, napisao je Lovren na svoj Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nakon 25 kola ruskog prvenstva Zenit je na vodećoj poziciji s 54 boda i čini se da će uzeti još jednu titulu prvaka Rusije. Na drugom je mjestu Spartak Moskva koji ima sedam bodova manje. Ivica Olić i njegov CSKA su četvrti s istim borjem bodova (46) kao i Lokomotiv Moskva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo