LOVREN ŽRTVA KLOPPOVA PAKLENOG PLANA: / Nijemac ga razmjenjuje za jednog od najboljih braniča svijeta

Image
Foto: Profimedia

Priča oko prelaska u Romu i Milan otpala je, a sada Talijani tvrde kako bi mogao završiti u Napoliju

4.5.2020.
12:22
Profimedia
VOYO logo

Jasno je već kako sljedeće sezone vjerojatno nećemo gledati Dejana Lovrena u Liverpoolu, o tome se već tjednima piše u stranim medijima, a posljednja priča Gazzette dello Sport otkriva gdje bi Vatreni mogao nastaviti karijeru.

Priča oko prelaska u Romu i Milan otpala je, a sada Talijani tvrde kako bi mogao završiti u Napoliju. Naime, trener Liverpoola, Jurgen Klopp, ima plan dovesti braniča Kalidoua Koluibalyja, a Lovren bi također trebao biti uključen u transfer. Liverpoolu je previše dati 88 milijuna funti za Senegalca, pa planiraju dati Lovrena "pod račun" kako bi malo smanjili visoku odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jordan Henderson celebrates with Dejan Lovren of Liverpool Tottenham Hotspur v Liverpool, UEFA Champions League Final, Football, Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Spain - 01 Jun 2019, Image: 442241964, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Napoli je također u financijskoj krizi kao i većina klubova po Europi pa će na ovakav transfer možda i pristati, posebice zato što je Senegalac na pragu tridesete godine, a teško da će doseći veću cijenu od ove. Prema procjeni Gazzette, paket koji Liverpool priprema vrijedio bi 73 milijuna funti plus Lovren. Vatreni je višak u Liverpoolu, dok bi u Napoliju vjerojatno dobio upražnjeno mjesto u obrani, stoga se ova razmjena i ne čini tako lošom opcijom za Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo