LOVRENAOVA IZJAVA MOGLA BI IZAZVATI LAVINU REAKCIJA: / Vatreni otkrio istinu o incidentu s Modrićevim suigračem

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Luka Modrić je cijelo vrijeme pokušavao smanjiti napetost između mene i njega'

11.2.2021.
21:10
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, bivši igrač Liverpoola, a sadašnji kapetan ruskog Zenita, Dejan Lovren, konačno je priznao što se dogodilo između njega i Sergija Ramosa na utakmici Lige nacija između Hrvatske i Španjolske u Zagrebu, kada je njegova momčad slavila s 3:2.

Lovren je tada udario laktom Ramosa, a sada je kazao kako je to napravio namjerno i to kako bi se osvetio za to što je Ramos ozlijedio njegova prijatelja Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka 2018. godine kada je Real svladao Liverpool s 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

14.10.2020., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, 4. kolo grupe 3, skupine A, Hrvatska - Francuska. Dejan Lovren Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Objasnio incident

Lovren je o tom incidentu s Ramosom incidentu pričao za egipatsku TV Sada El Balad.

"Jesam li namjerno udario Ramosa zbog Salaha? Lako moguće. Luka Modrić je cijelo vrijeme pokušavao smanjiti napetost između mene i Ramosa kad smo igrali protiv Španjolske. Ipak, namjerno sam ga udario i samo sam mu rekao: 'Sad smo izjednačeni.' Poštujem Ramosa kao igrača, ono što čini za svoju momčad. Osvojio je mnogo naslova. Ipak, ne sviđa mi se puno toga u načinu na koji se ponaša", rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je posebno naglasio...

"Mislim da je Ramos namjerno ozlijedio mog prijatelja Salaha i bilo je krajnje vrijeme da to plati. U finalu smo bili bolji, a ozljeda Salaha bila je strašan udarac. Tada je Real Madrid počeo dominirati", veli Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo