LOVRENOV SUIGRAČ: / Zločesti dečko talijanskog nogometa vraća se u Liverpool

Image
Foto: AFP

Kada je prošle sezone Liverpool proslijedio Marija Balotellija na posudbu u Milan, imao je za to sasvim opravdane razloge.

1.7.2016.
19:32
AFP
VOYO logo

Liverpool, klub u kojem nastupa i Dejan Lovren, je Balotellija doveo u kolovozu 2014. u transferu vrijednom 20 milijuna eura, a od njega u cijeloj sezoni dobio tek jedan ligaški pogodak. Ima ih koji bi dodali da se na naslovnicama medija zbog svog iščašenog ponašanja našao više puta no što je nastupio za klub s Anfielda, pa je njegov odlazak bio očekivana stvar. A vratio se u Milan iz kojega je u Liverpool i stigao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato okruženje trebalo je djelovati motivirajuće za tamnoputog Talijana, no njegova sezona u redovima Milana bila je, možda zvuči nevjerojatno ali je tako, čak i gora od one u Liverpoolu. Odigrao je četiri ligaške utakmice više, dvadeset ukupno u Seriji A, a ponovio napadačku neraspoloženost pogodivši samo jednom i to početkom sezone u rujnu.

Budući da time nikoga nije impresionirao potez Milana bio je logičan i Balotelli se vraća u Liverpool s kojim će odraditi predsezonske pripreme. Što će biti nakon njih, ostaje upitno. Jedno je sigurno, menadžer Liverpoola Jürgen Klopp voli igrače koji rade i ne 'iskaču' iz njegovih pogleda na nogomet, a problematični Balotelli, ukoliko se nije drastično promijenio, teško će se takav uklopiti u trenerovu viziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo