prošlo vrijeme dugovječnih trenera / Luis Enrique: 'Ja bih s trenerima potpisavao ugovore na šest mjeseci'

Image
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

On je bio trener Rome jednu sezonu, zatim Celte također jednu sezonu, a 2014. došao je na kormilo Barcelone potpisavši ugovor na dvije godine

16.3.2016.
20:49
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Trener Barcelone Luis Enrique iznenadio je nogometnu javnost izjavom da bi klubovi trebali s trenerima potpisivati ugovore na šest mjeseci, objavili su u srijedu britanski mediji.

Ako vam se trener ne sviđa lako ga možete otpustiti i ne trebate brinuti o isplati ogromnih odšteta zbog prijevremenog raskida ugovora Luis Enrique

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se mene pita, ja bih s trenerima potpisavao ugovore na šest mjeseci. Ako nisam sretan i ne pomažem klubu, nema smisla da ostanem na trenerskom mjestu. Također, ako vam se trener ne sviđa lako ga možete otpustiti i ne trebate brinuti o isplati ogromnih odšteta zbog prijevremenog raskida ugovora", izjavio je Enrique.

On je bio trener Rome jednu sezonu, zatim Celte također jednu sezonu, a 2014. došao je na kormilo Barcelone potpisavši ugovor na dvije godine. No, nakon što je u prvoj sezoni osvojio domaće prvenstvo i kup, te Ligu prvaka produžio je ugovor za još godinu dana, odnosno do ljeta 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je prošlo vrijeme dugovječnih trenera, koji u istom klubu provedu 20 ili više godina. U današnje vrijeme to je nemoguće", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo