Ako ste se u petak nadali pravoj Hrvatskoj, jako ste se prevarili!

2.6.2014.
20:28
VOYO logo

Osim Luki Modriću koji se i drugu godinu zaredom potvrdio kao najveća nogometna zvijezda Lijepe naše, dodijeljene su nagrade u sedam kategorija.

Najboljim igračem HNL-a proglašen je napadač Rijeke i bivši dinamovac Andrej Kramarić, najbolji vratar je njegov suigrač Ivan Vargić, dok je za najboljeg mladog igrača do 21 godine izabran veznjak Hajduka Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabrana je i najbolja 11-orica HNL-a u prošloj sezoni:: Ivan Vargić (Rijeka) - Ivan Tomečak (Rijeka), Mario Maloča (Hajduk), Josip Šimunić (Dinamo), Josip Pivarić (Dinamo) - Mario Pašalić (Hajduk), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivan Močinić (Rijeka) - Andrej Kramarić (Rijeka), Duje Čop (Dinamo), El Arabi Hilal Soudani (Dinamo).

Najbolji trener je riječki strateg Matjaž Kek, dok je za najboljeg suca proglašen Ivan Bebek iz Rijeke. Posebnu nagradu 'Dobri duh hrvatskog nogometa' dobio je ekonom Osijeka Goran Vincek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća zvijezda dodjele, prvak Europe Luka Modrić zahvalio se svima na glasovima, a potom poslao obećanje cijeloj Hrvatskoj.

"Ja nisam bio u Austriji na pripremama zbog Lige prvaka i nakon toga sam dobio nekoliko dana slobodno, ali mogu reći sljedeće. Ne trebamo se razbacivat' riječima, trebamo biti skromni, raditi u miru i tišini da ostvarimo željeni rezultat. Ja mogu obećati samo jedno, a to je da ćemo dati sve od sebe da učinimo ponosnom cijelu Hrvatsku i razveselimo naše navijače", poručio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivu informaciju objavio je izbornik Niko Kovač. Hrvatska, naime, sljedećeg petka igra posljednju pripremnu utakmice prije početka SP-a s Australijom, ali svi koji su se nadali da će tada vidjeti pravo lice Vatrenih, ipak su se prevarili. Kovač je najavio kako protiv Australije sigurno neće nastupiti ona momčad koju sprema za otvaranje u Sao Paulu 12. lipnja.

"Mislim da protiv Australije neće igrati prva momčad", poručio je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo