'LUKA ZNA VLADATI SREDINOM': / Marca pronašla ključnu točku u zastavljanju 'krvarenja' u igri Reala

Image

'Luka Modrić zna vladati sredinom terena'

6.2.2021.
23:05
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala u subotu su s minimalnih 2:1 (0:0) uspjeli slaviti na gostovanju u Huesci, gdje se u spasitelja Zidaneove momčadi prometnuo francuski branič Raphael Varane koji je prvi put u karijeri na istoj utakmici postigao dva pogotka.

Image
REAL MADRID GUBIO PA NAPRAVIO PREOKRET KOD NAJGORE EKIPE U LIGI: /

Varane s dva gola spasio Modrića i ekipu

Image
REAL MADRID GUBIO PA NAPRAVIO PREOKRET KOD NAJGORE EKIPE U LIGI: /

Varane s dva gola spasio Modrića i ekipu

Huesca povela

Galan je doveo Huescu u vodstvo u 48. minuti, ali je Varane svojim prvim pogotkom u 55. minuti anulirao prednost domaćih. U 84. minuti Varane je bio najbrži na odbijenu loptu nakon šuta Casemira i poslao ju u mrežu za konačnih 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

single club/league/player publications/services.

Luka Modric of Real Madrid and Shinji Okazaki of SD Huesca SD Huesca vs Real Madrid, LaLiga Santander, date 22. Football, El Alcoraz Stadium, Huesca, Spain - 6 FEB 2020,Image: 589264392, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Rea koji se s 43 boda privremeno približio vodećem Atleticu na sedam bodova zaostatka, dok je Huesca ostala na dnu ljestvice sa 16 bodova.

Najtiražniji dnevni sportski list Marca u svojem izvještaju nakon utakmice na web izdanju piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon lošeg starta, Real Madrid je vezao loptu i zatvorio krvarenje u igri, prisilivši živahnu Huescu da se povuče zajedno sa svojih pet braniča. Možda i zbog igre u veznom redu Kroosa i Modrića, koji znaju vladati sredinom. Najbolji njihov partner u ofenzivi bio je Vinícius, koji se hrabro borio protiv melankolije".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo