'Potres' u Realu na dan utakmice!

Real Madrid već je započeo potragu za nasljednikom Josea Mourinha na trenerskoj klupi, piše renomirani španjolski sportski list Marca.

4.12.2012.
10:40
VOYO logo

Uprava Kraljevskog kluba zna da će portugalski stručnjak ostaviti veliku prazninu svojim odlaskom koju neće biti lako popuniti i zato je već započela potragu za novim trenerom koji je sposoban adekvatno obavljati zahtjevnu ulogu.

U svakom slučaju Marca navodi da će posljednju riječ u cijeloj priči imati Realov predsjednik Florentino Perez, koji je postavio četiri uvjeta koje novi trener mora zadovoljavati. Mora znati upravljati zvijezdama krcatom svlačionicom, imati iskustva u nekoj od velikih europskih liga i Ligi prvaka, mora se znati nositi sa pritiskom i surađivati s medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca navodi kako je Perezova prva želja trener PSG-a Carlo Ancelotti za kojeg L'Equipe piše da neće dočekati kraj sezone na klupi pariškog kluba.

Drugi na popisu želja je aktualni izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw kome u prilog idu napadačka filozofija i rezultati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Mourinhov aktualni ugovor s Realov vrijedi do ljeta 2016. godine, ali Marca inzistira kako će u lipnju sljedeće godine napustiti klupu. Sam trener je takve špekulacije demantirao, ali očito mu nisu povjerovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo