MA KAKAV MESSI, NEYMAR I ZIDANE... Teško ćete pogoditi tko je uzor Daniju Olmu: / 'Želim slijediti njihov primjer'

Image
Foto: Profimedia

Olmo je izjavio kako će se žestoko boriti da ostane među 23 igrača koja idu na Euro

16.11.2019.
19:52
Profimedia
VOYO logo

Dinamov superstar, Dani Olmo, imao je debi iz snova za svoju Španjolsku. Samo tri minute trebalo je Olmu da zabije svoj prvijenac za seniorsku momčad reprezentacije u kvalifikacijskoj utakmici protiv Malte. Španjolci su na kraju slavili sa 7:0, ali nakon utakmice cijela je Europa pisala uglavnom o Daniju Olmu koji je ekspresno opravdao poziv u A selekciju.

Olmo je nakon utakmice za Marcu izjavio kako će se žestoko boriti da ostane među 23 igrača koji će sljedećeg ljeta putovati na Europsko prvenstvo. "Nadam se da ću igrati na Euru sljedećeg ljeta. Jako sam ponosan što sam dio ove momčadi i trudit ću se zadržati svoje mjesto", rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Spain's forward Dani Olmo (R) celebrates with Spain's midfielder Fabian Ruiz after scoring his team's second goal during the final match of the UEFA U21 European Football Championships between Spain and Germany on June 30, 2019 at the Friuli stadium in Udine., Image: 452942016, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Olmovi uzori

Španjolci su istaknuli kako je Olmo zaslužio poziv u reprezentaciju zbog odličnih igara za Dinamo. "Izbornik mi je rekao da ću igrati. Rekao je da sam zaslužio biti ovdje zbog svojih igara te da uđem i uživam u igri", rekao je Olmo.

Potom je progovorio o svojim uzorima, o igračima koji su ga posebno impresionirali u nogometnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim biti ovdje i sljedećeg ljeta i slijediti primjere drugih španjolskih veznjaka. Ako pogledate ekipe između 2008. i 2012, bile su nevjerojatne. Xavi, Iniesta, Silva, Busquets, Cazorla, svi su bili tako impresivni", rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo