KAKAV MAJSTOR / Otpisani dinamovac golčinom do prvijenca, njegovoj momčadi presudio bivši HNL-ovac

Image
Foto: Nel Pavletic Goricki/PIXSELL

U susretu 30.kola turskog prvenstva snage su odmjerili Konyaspor i Adana Demirspor, a dva pogotka djelo su nekadašnjih HNL igrača

19.4.2023.
21:44
Nel Pavletic Goricki/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 30.kola turskog prvenstva snage su odmjerili Konyaspor i Adana Demirspor, slavili su gosti 2-1, a dva gola na utakmici zabili su bivši HNL-ovci.

Image
VELIKO PRIZNANJE /

Posljednji izbornik nogometne vrste Jugoslavije dobio svoju ulicu

Image
VELIKO PRIZNANJE /

Posljednji izbornik nogometne vrste Jugoslavije dobio svoju ulicu

Reprezentativac Azerbajdžana Mahir Emreli, postigao je prekrasan zgoditak u dresu Konyaspora. Dinamov igrač na kojeg u Maksimiru ne računaju, na posudbi je postigao svoj prvi pogodak u petom nastupu. Igrala se 40.minuta utakmice kada je Emreli pritisnuo igrača protivničke momčadi, zatim se sjurio prema gostujućem šesnaestercu i u svojem stilu ljevicom pogodio suprotni kut gola, vratar gostiju ostao je nepomičan i mogao je samo promatrati kako lopta ulazi u mrežu. Pogodak Emrelija vratio je utakmicu na početak i sa rezultatom 1-1 otišlo se na poluvrijeme. Prvotno su gosti poveli u 28. minuti preko Badoua Ndiayea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme počelo je crvenim kartonom za goste iz Adane, ali to nije pomoglo domaćinima jer u 56. minuti utakmice gosti se vraćaju u vodstvo. Strijelac iz jedanaesterca bio je još jedan bivši HNL-ovac, senegalski napadač Cherif Ndiaye koji je nosio dres Gorice.

Do kraja susreta nije bilo rezultatskih promjena, a u 60. minuti Emrelija je zamjenio Robert Murić. Osim njega, u igru je tada ušao i Domagoj Pavičić, podsjećamo, njih dvojica prošlog su ljeta Rijeku zamijenili Konyasporom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom se u borbi za europska mjesta Adana Demirspor odmaknula na 9 bodova prednosti od Trabzonspora čiji je novi trener postao Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo