Maksimirski komedijaš: 'Evo vam ku*** svima'

Zdravko Mamić i ove je godine svojim maksimirskim performansima 'zabavljao' puk diljem Lijepe naše.

31.12.2011.
18:52
VOYO logo

Kada bi pokušali nabrojati sve presice Zdravka Mamića ove godine zaista bi nam trebalo vremena, no teško je zaboraviti konferenciju za novinare na kojoj se dogodio verbalni sukob BBB-a i Izvršnog predsjednika Dinama. Kad sve sve stišalo, kada su navijači napustili maksimirski stadion, uslijedio je tragikomični monolog u kojem je ispalio:

"Svakog tko dirne u mene i moju obitelj ću prebiti, samo mora doći 'face to face'. Ovakav sa bolesnim leđima i star, još sam za njih šampion, još sam za njih Joe Frazier, pokoj mu duši."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Dinama u Madridu protiv Reala, uslijedila je blijeda partija Modrih u Zaprešiću. Bijesni Zdravko Mamić po tko zna koji put uletio je u svlačionicu među igrače, a nakon dva dana sazvao je konferenciju za novinare na kojoj je priznao:

"Napravio sam od sebe kretena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo ljeto zabavljala nas je trakavica oko dolaska Josipa Šimunića u hrvatsku nogometnu ligu. Dinamo ili Hajduk, natezali su se Izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić i predsjednik BijelihHrvoje Maleš. U pregovorima je na kraju Mamić ipak odnio pobjedu, ali je i sasuo salve uvreda na račun mladog poljudskog predsjednika među kojima je 'rođena' legendarna:

"Kad dođem dole u Split, dobit će po piksi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljenik Dinamovih navijača i istinski nogometni stručnjak Vahid Halilhodžić, dobio je 'pedalu' s trenerskog mjesta Modrih zbog toga, ispostavilo se, što nije poštivao 'maksimirskog bossa'. Nakon Vahinog odlaska, naravno, uslijedila je presica na kojoj je Mamić ispalio:

"Sklopio sam ruke i rekao - Šefe, preklinjem vas, dozvolite da uđem u svlačionicu da nešto kažem igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice u Madridu protiv Reala, Mamić je okupio cijelu Dinamovu obitelj nakon da im čestita na priznanju što je 'njegov' klub proglašen jednim od najvećih hrvatskih sportskih brandova. No, osvrnuo se Zdravko i na Reala pa je otkrio:

"Gledao sam utakmicu Real i Villarreal i odjednom sam dobio proljev i grčeve u želucu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od Mamićevih igrokaza koji je sve ostavio bez teksta bilo je njegovo divljenje prema legendarnom estradnjaku Mati Miši Kovaču. Pred hrvatskom je javnošću svom idolu obećao:

"Osobno ću iz svoje obiteljske ušteđevine kupiti stan Miši Kovaču u Šibeniku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18. prosinca ove godine gotovo cijela Hrvatska bila je prikovana za naslonjače svoga doma. U HTV-ovoj emisiji 'Nedjeljom u dva', Zdravko je iziritiran pitanjima i upadicama voditelja Aleksandra Stankovića u jednom trenutku potpuno izgubio kompas izjavivši:

"Evo vam ku... svima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korupcijski skandal potresao je HNS, uhićeni su šefovi sudačke organizacije Željko Širić i Stjepan Djedović, a sve u akciji USKOK-a u kojem je ključnu ulogu kao tajni agent odigrao Hrvoje Maleš. Mamić ga je nazvao cinkarošem i svim je jasno poručio što misli o njegovom potezu:

"Da mi staviš brigadu topova, mitraljeza, šmajsera, da mi gurneš onaj vreli žarač u guzu i da mi još malo zakovrčiš, nikad u životu to ne bih napravio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/3LKa_r4b-30?version=3&hl=en_US

Dinamo je ove sezone doživio jedan jedini poraz u hrvatskoj nogometnoj ligi. Koban je za Modre bio Zadar u Stanovima. Nakon utakmice Mamić je optužio igrače riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su jadni, jadni, mučki ljudi koji s leđa udaraju vlastiti klub".

Između Zdravka Mamića i Hrvoja Maleš bila je burna godina. Još je jednom Modri 'boss' napao poljudskog šefa, i to na posljednjoj skupštini HNS-a gdje ga je optužio da ga je molio da mu pokloni Hrvatski kup. Na kraju ga je Zdravko opisao riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedan zulum koji se pojavio u našem nogometu."

http://www.youtube-nocookie.com/v/12xkE_77Y7o?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo