Mamic o incidentu s golmanom Rijeke: 'To je bilo u zaru borbe'

Nogometasi Dinama uvjerljivo su svladali Rijeku u 18. kolu domaceg prvenstva, a trener Modrih Zoran Mamic je imao razloga za zadovoljstvo.

6.12.2014.
19:11
VOYO logo

"Cestitam momcadi na zasluzenoj pobjedi i dosta kvalitetnoj utakmici. Radili smo sto smo se dogovorili, osvajavali puno drugih lopti sto je bilo presudno, posebno po ovako skliskom i teskom terenu. Stvorili smo puno sansi, zabili tri gola iako je Rijeka imala priliku na 0:0 i tko zna kako bi se utakmica razvijala da su zabili. Kazem, jako sam sretan i zadovoljan i cestitam momcadi na pobjedi", izjavio je Zoran Mamic za Jutarnji list.

Je li ovo bila najbolja utakmica Dinama ove jeseni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tesko mi je to reci. Odigrali smo dosta utakmica na visokom nivou, cak i bolje nego veceras, ali drago mi je sto smo pokazali pravo lice protiv izravnog konkurenta. Vjerujem da cemo tako odigrati i posljednje dvije utakmice i zavrsiti ovu polusezonu", objasnjava Mamic.

Za kraj je kratko prokomentirao incident s Ivanom Manceom na poluvremenu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bilo u zaru borbe, rijesili smo to i nije bilo nista zlonamjerno".

Matjaz Kek, naravno, nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika. Poraz od tri nula ne daje bas samopouzdanja uoci novih europskih iskusenja protiv Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo zabiti iz tih rijetkih prilika koje dobijes, sto sad nisamo ucinili. Neki igraci malo vise misle na svoje probleme i igra nam se raspala nakon primljenog gola. Idemo se okrenuti prema Sevilli, ali moramo biti oprezni, tamo mozemo tesko stradati s takvim greskama", kazao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo