MAMIĆ POPLJUVAO PREMIJERA / 'Da sam na Milanovićevom mjestu, ubio bih se'

Zdravko Mamić također je nazočio sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na Plitvicama.

9.4.2015.
17:48
VOYO logo

Kako je UEFA kaznila Hrvatsku zbog povika 'Za dom spremni' u utakmici protiv Norveške i paljenja pirotehničkih sredstava, utakmica će se igrati pred praznim tribinama.

"Moramo gledati pozitivno na ovo. Trebamo u Splitu napraviti dane otvorenih vrata. Organizirati druženje s navijačima. Neka turistička zajednica organizira video-zid na kojem će 200.000 navijača gledati Hrvatsku i Italiju", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što jedna divna inicijativa I pokušaj ispravka nekih grešaka iz prošlosti počinje utakmicom pred praznim stadionom, ali ajmo iz toga izvući maksimum", dodao je izvršni predsjednik Dinama, koji ne vjeruje da će UEFA usvojiti HNS-ovu žalbu i smanjiti kaznu.

Nije se Mamić propustio kritički dotaknuti niti hrvatskog premijera Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, svi gospodarski trendovi su loši već 8 godinu. Ljudi bez plaća, nizak standard I BDP u padu. Samo nogomet ide gore. U suprotnom smjeru. Ja bih se ubio kada bih bio premijer države kao što je premijer Milanović koji je neki dan došao na Rujevicu u koju je nogomet investirao 18 milijuna eura I kazao da ga ne interesira HNL jer je to slab nogomet", zaključio je Mamić bez dlake na jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo