Mamić uživo gledao mučenje svojih zvijezda!

Dinamo se nije proslavio ni rezultatom ni igrom na otvaranju proljetne sezone, odigrao je samo 1:1 s Istrom u prvoj utakmici četvrtfinala kupa, no dobro je i prošao kako je igrao.

18.2.2012.
17:07
VOYO logo

Pula – Stadion: Aldo Drosina. Gledatelja 4.000 Vrijeme sunčano. Sudac: Ante Vučemilović (Osijek).

DINAMO: Kelava, Vrsaljko, Vida, Šimunić, Ibanez, Calello, Badelj, Tomečak, Kovačić, Sylvestr, Krstanović. Trener: Ante Čačić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTRA 1961: Prskalo, Sušić, Marić, Stranatić, Milić, Anđelković, Jerković, Belle, Batarelo, Križman, Roce. Trener: Igor Pamić Nakon dugo vremena braća Mamić došla su vidjeti Dinamo, iz Zagreba su došli zajedno, no nakon ručka s predstavnicima Istre, Zdravka je na stadion dovezao Rus Mihail Ščeglov svojim BMW-om pulske registracije. Valjda ručak nije bio pretežak, jer ono što su igrači Dinama pokazali u prvom dijelu bilo je za uspavanku. To baš i nije pohvalno za trenera Antu Čačića čiji se službeni debi na klupi Dinama pretvorio u mučenje.

Čačić je izveo na travnjak najjači sastav koji ima, ali sve je bilo uzalud. Tek sporadične prijetnje i polušanse, to je sve što su ponudile momčadi Dinama, domaćina u ovom prvom četvrtfinalnom kup susretu, i Istre. Tako je Belle slučajno pogodio vratnicu, zaprijetio je i Milić, a Kelava obranio. Na drugoj strani, Plavi su uglavnom kontrolirali igru i loptu, ali nisu znali što bi s njom. Igralo se uglavnom u širinu, držala lopta, a svaki rijetki dubinski pas uglavnom je završavao neuspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kad se činilo da će se na odmor bez golova, Ibanez je povukao brzi napad kroz sredinu, našao Sylvestra koji je vratio Badelju na 16 metara, a kapetan Dinama je pogodio uza samu vratnicu odmjerenim udarcem za vodstvo Dinama. Badelj je slaveći pogodak odjurio na klupu Istre dosadašnjem suigraču Tomislavu Barbariću koji je iz Maksimira stigao na posudbu. Bio je na klupi, veli Pamić da ima tri kilograma viška, ali zapravo ga je želio sačuvati od sraza s dosadašnjim suigračima i prijateljima.

U nastavku je Pula opet pogodila vratnicu (Sušić) odličnim udarcem s 20 metara, a onda je i zabila za 1:1. Zaspao je Dinamo i pustio jednu loptu s lijeve strane da se došeta do Stipe Bačelića-Grgića koji je lako poentirao. Dinamovci do kraja nisu uspjeli ni ozbiljnije zaprijetiti, od najave lepršave i atraktivne igre nismo vidjeli baš ni naznake nečega takvoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo