MANDŽUKIĆ JE ZA LEGENDU BAYERNA IGRAČ KOJI MOŽE SPASITI NJEMAČKOG VELIKANA: / 'On ima u sebi bar jos jednu dobru sezonu...'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Njemački velikan ove je sezone u jako lošoj formi i nakon 12 kola nalaze se na šestom mjestu ljestvice sa samo 20 bodova

25.11.2019.
22:16
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Nekadašnji napadač hrvatske nogometne reprezentacije, a danas, može se slobodno reći, otpisani igrač Juventusa Mario Mandžukić bez sumnje je ove zime pred novim transferom.

Jedan od najboljih hrvatskih napadača u povijesti u svojoj je 34. godini ispao iz svih kombijacija u Staroj dami dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija u čiji se sistem nikako ne uklapa. ove sezone nije dobio ni minute te se nagađa u koji bi klub mogao ove zime preseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PETKOVIĆ KONAČNO TALIJANIMA OTKRIO ZAŠTO TAMO NIJE MOGAO IGRATI KAO U DINAMU: /

Imao je i nekoliko riječi za Marija Pašalića

Image
PETKOVIĆ KONAČNO TALIJANIMA OTKRIO ZAŠTO TAMO NIJE MOGAO IGRATI KAO U DINAMU: /

Imao je i nekoliko riječi za Marija Pašalića

Ideju ima slavni njemački reprezentativac i Bayernov prvotimac, a danas stručni suradnik Sky Sportsa Lothar Matthäus koji smatra da bi Mandžo bio idealno pojačanje za Borussiju Dortmund.

"Borussijin problem je taj što osim Matsa Hummelsa i Marija Götzea zapravo nema igrača koji su osvajali trofeje. Čak je i Marco Reus samo jednom osvojio DFB-Pokal. Borussiji nedostaje nešto da bi bili uspješni, a prvenstveno im nedostaje glad za uspjehom. Zapravo inače uopće nisam pobornik zimskih transfera, ali Borussia bi trebala dovesti pojačanja. Konkretno, mislim na dvojicu igrača, Cana i Mandžukića", napisao je slavni njemački reprezentativac u svojoj kolumni za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velikan u problemima

Njemački velikan ove je sezone u jako lošoj formi i nakon 12 kola nalaze se na šestom mjestu ljestvice sa samo 20 bodova.

"Tridesettrogodišnjak zna kako je to osvojiti Bundesligu u dresu Wolfsburga i Bayerna s kojim je osvojio dva naslova prvaka. Iako ima dosta godina, ima još uvijek barem jednu dobru sezonu u svojim nogama", piše Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni imaju pobjednički karakter i ostvarivali su uspjehe i s reprezentacijom i klubovima. A i znam da bi bili dostupni po razumnim cijenama", zaključio je Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo