HRVAT NA IZLAZNIM VRATIMA J / UVEA? U talijanskim medijima osvanula vijest koja će teško pogoditi napadača

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Allegrijev odlazak mogao bi imati veliki utjecaj na budućnost Hrvata u Torinu

5.6.2019.
15:16
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Promjena na trenerskoj klupi Juventusa mogla bi se direktno odraziti na status Marija Mandžukića u klubu. Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije bio je jedan od omiljenih i ključnih igrača u slagalici Massimiliana Allegrija. No, sada bi na njegovo mjesto mogao doći MaurizioSarri, a s njim i njegov omiljeni napadač. Koji je, inače, službeno igrač Juventusa - GonzaloHiguain.

Najskuplji do dolaska Ronalda

Goal piše da u Sarrijevom projektu zbog toga ne i bilo mjesta upravo za Mandžukića. Hrvat je u travnju potpisao ugovor do ljeta 2021.. Poznato je da ga navijači obožavaju, ali novinar Goala Romeo Agresti tvrdi da sadašnji Clelseajev trener želi neku drugu opciju u napadu, a tu se uklapa Higuain. Pogotovo jer ga Stara dama lako može povući s posudbe iz Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Juventus' Argentinian forward Gonzalo Higuain celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football match between Juventus and Sassuolo on February 4, 2018 at the 'Allianz Stadium' in Turin. / AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO

Argentinac je 2016. stigao u Torino kao najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Zabio je 55 pogodaka u dvije sezone, ali je postao višak nakon dolaska Cristiana Ronalda.

Prvi dio netom završene sezone igrao za Milan, a su siječnju je prešao na Stamford Bridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo