'Znaš što, ma svaka čast Mandži, ali Modrić je Modrić'

Hrvatski nogometni Oscar podijelio je hrvatske nogometaše, ali i cijelu nogometnu javnost. Kipić je pao u ruke Luke Modrića, iako su mnogi mišljenja kako ga je zaslužio Mario Mandžukić.

15.6.2013.
13:52
VOYO logo

Hrvatski sindikat nogometaša na čelu s Dariom Šimićem i Mariom Jurićem po prvi je put ove godine odlučio dodijeliti nogometni Oscar i odmah kod mnogih podigao buru negodovanja.

Najviše glasova dobio je Luka Modrić iako je sezona Marija Mandžukića bila daleko uspješnija. Mandžo je u Bayernu sezonu završio s četiri trofeja u rukama, a točka na i bio je pogodak u finalu Lige prvaka koji je zaokružio jednu nevjerojatnu natjecateljsku godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim i sam da su Oscari podijelili javnost, ali nogometni sindikalci u ovom su slučaju bili samo tehnička podrška akciji. Glasove su davali prvoligaški igrači i reprezentativci", rekao je Mario Jurić i nadodao:

"Pitao sam jednog našeg reprezentativca što misli trebali li možda izbor biti organiziran na drugi način zbog svega što se dogodilo, a on mi je rekao: 'Znaš što, ma svaka čast Mandži, ali Modrić je Modrić'", prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo