U skupini s Hrvatskom / Marokanski mediji opet okrenuli ploču: Vaha ipak ostaje na klupi, vodi reprezentaciju na SP?!

Image
Foto: profimedia.hr

Dva čimbenika navodno su promijenili okolnosti oko otpuštanja Halihodžića.

10.5.2022.
9:25
profimedia.hr
VOYO logo

Vahid Halilhodžić, poznati bosanskohercegovački nogometni trener i izbornik Maroka, ponovno je u centru pažnje. Već se neko vrijeme priča kako će uskoro dobiti otkaz i da neće voditi Maroko na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Premda je Maroko izborio SP, na kojem će igrati u skupini s Hrvatskom, Halilhodžiću marokanska javnost zamjera što je iz reprezentacije otjerao najveće zvijezde - Ziyecha, Abderrazaka Hamdallaha i Noussaira Mazraouija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaha i marokanski savez najprije su se susreli u četvrtak, kada je se pojavila glasina kako je drugi sastanak u ponedjeljak samo pitanje formalnosti i da će 69-godišnji Halihodžić napustiti marokansku klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se promijenilo?

Dva čimbenika navodno su promijenili okolnosti oko otpuštanja Halihodžića. Prvi je taj da on oprašta svim potjeranim igračima koji bi trebali osnažiti Maroko uoči SP-a u Katru, gdje igraju u skupini s Hrvatskom.

Drugi razlog je što bi Maroko morao isplatiti ogromnu odštetu za otkaz Vahi. On je zaradio dodatni bonus kvalificiranjem na SP, a neki Marokanci nisu oduševljeni što ostaje na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vahid je vrijeđao Marokance, imao je konflikte s našim najboljim igračima, propustio je plasirati se u ciljano polufinale Afričkog kupa... sve je ovo nedovoljno da otpustite ovu granitnu stijenu. Sumnjam da je mudar s reprezentacijom," napisao je jedan razočarani Marokanac na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo