MBAPPE ŠOKIRAO ČELNIKE PSG-A: / Francuz najavio odlazak s Parka prinčeva, već se zna gdje će nastaviti karijeru?

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Jedan klub glasi kao apsolutni favorit za njegov potpis

13.9.2020.
10:42
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Francuski stručnjak ZinedineZidane primio je u nedjelju najbolju moguću vijest. Naime, jedan od najboljih nogometaša na svijetu, KylianMbappé, navodno je poručio PSG-u da želi napustiti klub idućeg ljeta. Poznato je da je na meti Real Madrida već nekoliko godina, a kako je u odličnim odnosima sa Zidaneom nema sumnje da mu je Santiago Bernabeu najizglednija sljedeća destinacija.

The Times, koji je parsirao ovu informaciju, tvrdi da se Mbappé želi preseliti u Englesku ili Španjolsku te dodaju kako u Premier ligi cilja na Liverpool i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač je 2018. godine potpisao četverogodišnji ugovor s PSG-om pa bi nakon ove ušao u posljednju godinu ugovora. Ako je vjerovati informacijama Timesa nju neće dočekati u PSG-u te bi od sezone 2021.-2022. trebao bi nositi drugi dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim spomenutih ne treba zaboraviti niti na Barcelonu (vjerojatno ostaju bez Messija idućeg ljeta) i Manchester City, koji su uvijek u krugu klubova koji se spominju kada su u pitanju transferi ovakvih nogometaša.

Podsjetimo i na to je Mbappé propustio nedavni ogled Francuske i Hrvatske jer je test pokazao da je pozitivan na koronavirus. Napadač je tako postao sedmi igrač PSG-a zaražen koronavirusom, a osim Hrvatske propustio je i otvaranje francuskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo