MEGA PLAN REAL MADRIDA: / Modriću bi se uskoro mogle pridružiti dvije velike zvijezde

Image
Foto: afp, GERARD JULIEN

Florentino Perez napravit će sve da njegov klub i dalje bude najjači u Europi.

30.6.2016.
11:56
afp, GERARD JULIEN
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane slaže križaljku za nadolazeću sezonu. Iako Europsko prvenstvo još uvijek traje strani mediji sve više pažnju skreću događanjima u nacionalnim prvenstvima, točnije ljetnom prijelaznom roku. Kao i do sada jednu od glavnih uloga imat će Real Madrid. Cilj im je pojačati se na nekoliko pozicija. U napadu su osigurali usluge Alvara Morate, koji se poslije dvije godine u Juventusu vraća u Španjolsku.

Morata i Rodriguez za Hazarda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je, kao što je poznato, imao dogovor s Juventusom da igrača mogu vratiti u bilo kojem trenutku ako uplate za njega 30 milijuna eura, a to se upravo i dogodilo. Međutim, neki vjeruju da je riječ samo o manevru kojim Real želi osigurati usluge drugih igrača. Daily Mirror objavio je kako bi Morata na kraju mogao završiti u Chelseaju, dok bi u drugom smjeru uz dodatnih 50 milijuna eura mogao krenuti Eden Hazard. Belgijac je velika želja Zinedinea Zidanea, a svoju ljubav prema njemu Francuz iskazuje svakom prilikom.

Osim Morate Real je za Hazarda navodno spreman ponuditi i JamesaRodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Eden Hazard

U međuvremenu, As piše kako prvaci Europe žele dovesti Bayernovog svestranog igrača, Davida Alabu. Prva ponuda u iznosu od 50 milijuna eura glatko je odbijena, ali je ona sada, javlja As, povišena na 65 milijuna.

Vjerojatno je da će i ona biti odbijena, dok je cijena za koju ga je Bayern spreman prodati 80 milijuna eura. Što se tiče Carla Ancelottija, on je jasan po pitanju Alabine prodaje, a to je da ga ne želi prodati jer mu je namijenio veliku ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, jasno da će Ral ovog ljeta biti aktivan na tržištu, a pitanje je hoće li u svom stilu postavljati nove rekorde. Ako se odluče za Paula Pogbu to bi mogao biti slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo