MESSI O NAJVEĆEM BARCINOM PROBLEMU: / Leo se svim silama trudi pokazati da nije takav, ali riječi suigrača otkrivaju sve

Image
Foto: AFP

Barca je u rezultatskoj krizi, bez pobjede su u posljednjim trima utakmicama

1.10.2018.
8:56
AFP
VOYO logo

Rezultatska kriza vlada u redovima španjolskog nogometnog prvaka Barcelone. Posljednje tri utakmice na konto su stavile tek dva boda i to u susretima iz kojih je većina očekivala možda i puni plijen. Girona (2-2) i Athletic (1-1) stavili su ih na muke i u rezultatski minus iz kojeg su se vratili, a tada posljednjeplasirani Leganes (1-2) preokretom je došao do slavlja protiv branitelja naslova.

U ovoj posljednoj utakmici, subotnjoj protiv Athletica, vođa momčadi Lionel Messi s klupe je do 55. minute promatrao patnju suigrača. U vremenu u kojem je igrao uzdrmao je okvir gola, jedna lopta mu je počišćena s crte, a asistirao je osvojeni bod. Jasno je da je u pitanju igrač koji radi ogromnu razliku, ali Messi odbacuje tezu da momčad ovisi o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedinac u drugom planu

"Imamo momčad i igrače koji je čine sjajnom i snažnom, ne ovisi ona o pojedincu. Ovo je Barca. Istina je da su rezultati u posljednje vrijeme sramotni, no moramo ostati mirni jer je sezona duga", smiruje situaciju argentinski napadač s kojim se slaže i Luis Suarez, samo što će on u prvi plan gurnuti svog slavnog suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svojim redovima imamo najboljeg na svijetu, ali ne smijemo se dovesti u situaciju da ovisimo o tome Leovom ulasku i rješavanju svega. Ima nas ovdje koji vrijedimo, koji smo kvalitetu dokazali i u drugim klubovima. Trebali smo utakmicu okrenuti u našu korist prije nego što je on stupio na travnjak."

"Naravno da smo ljutiti zbog niza u kojem smo, to nije ono što smo očekivali. Ipak, naša igra protiv Leganesa u prvom poluvremenu je bila dobra, a i protiv Athletica smo napravili dovoljno za pobjedu koju nismo upisali. Moramo unaprijediti igru. Svjesni smo da moramo pokazati više u obrani, da je iza nas sezona u kojoj je bilo teško zatresti našu mrežu, a da sad gotovo sve ulazi u naš gol. Obrana je najvažnija, na tome moramo poraditi", zaključio je priču Messi strijelac osam golova u devet ovosezonskih odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo