MILAN ZAINTERESIRAN ZA BADELJA, A ON ISKRENO: / 'Važne su mi ambicije kluba, prvi ću priznati da mi ovo nije najbolja sezona'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Badelj je na kraju sezone slobodni igrač

9.2.2018.
12:35
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Hrvatski veznjak Milan Badelj uoči utakmice Fiorentine i Juventusa dao je intervju talijanskom Corriere dello Sportu u kojemu se dotaknuo svojih igara ove sezone, ali i očekivanja za budućnost.

"Uvijek postoji mogućnost da ću produljiti ugovor. Važnije su mi ambicije kluba i sportski uspjesi nego ekonomski aspekt neke prilike. Nije mi ovo najbolja sezona i prvi sam koji ću to priznati. Učinio sam puno pogrešaka ove sezone, a onu protiv Rome još uvijek pamtim", rekao je Badelj za kojeg talijanski mediji pišu da je zainteresiran i Milan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VATRENI O NASTAVKU KARIJERE: ‘Financijska stavka nije presudna, postoji nešto važnije od toga’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Firenze je trenutačno 11 u Serie A, skupila je 31 bod u 23 utakmice. U goste im dolazi zahuktali Juventus koji je u posljednja četiri kola upisao sve pobjede bez primljenih golova.

"Dva puta sam ih pobijedio u karijeri. Prošle godine u siječnju te u kupu 2015. godine. To polufinale smo odigrali gotovo savršeno. Nažalost sam dobio žuti karton i propustio sam uzvrat koji smo na kraju izgubili 3:0. Puno sam naučio iz tih utakmica s velikim momčadima poput Napolija i Juventusa. Ako ih pobijedite, onda možete biti sigurni da ste i zaslužili pobjedu. Pokušat ćemo to napraviti ponovno", zaključio je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo