MIOČIĆ I CORMIER UŠLI U ŽESTOK OBRAČUN: / Stipe isprozivao Amerikanca, ovaj mu spustio: 'Moli se da se boriš protiv mene, a ne njega'

Image
Foto: AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP
21.11.2018.
18:26
AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP
VOYO logo

"DC bio sam spreman za Madison Square Garden. Spreman sam sada. Kada se borimo? Završit ću te!", poručio je u utorak američko-hrvatski MMA borac Stipe Miočić putem Instagrama. Na taj je način nastavio izazivati Daniela Cormiera, koji mu je ljetos preoteo naslov UFC-ovog teškaškog prvaka. Potonji ga je nedavno obranio nakon što je se s lakoćom obračunao s Derrickom Lewisom. Taj se meč s financijske strane pokazao promašenim jer nije izazvao prevelik interes pa je prodaja PPV-a zakazala.

Redovno se prepucavaju

Kao što je poznato šef UFC-ja Dana Wite nije sklon Miočiću jer od do sada nije bio zainteresiran za trash-talk koji privlači fanove. Čini se kako je borac pomalo promijenio stav o tome te redovito šalje poruke prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova posljednja je naišla na odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drži fige da se Lesnar odluči ne boriti, jer ukoliko se budem borio protiv njega, definitivno ti se neće svidjeti ono što slijedi tebi. U svakom slučaju, ne bih volio biti na tvom mjestu ni u jednom slučaju. Ali, da sam na tvom mjestu, radije bih se borio protiv sebe”, napisao je Cormier, čime je htio dati do znanja da će se Stipe boriti protiv Caina Velasqueza, ukoliko se on bude borio protiv Lesnara.

Cain još bolji

Pitanje o borbi Miočića i Velasqueza postavio je i jedan fan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemojte Stipi to željeti, pogledajte što sam mu ja napravio. A Cain je još bolji od mene”, napisao je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je pojas izgubio u srpnju ove godine. Otad traje njegova kampanja da mu se da prilika da ga vrati. Inače, i sam Cormier je priznao da mu se Miočić nudio pa odabirom Lewisa, a odbacivanjem revanša sa američko-hrvatskim borcem, odabrao je lakši put.

“Pa nije me on prebijao cijeli meč. Ja sam dominirao u toj borbi, a on me uhvatio jednim udarcem. Nije to dovoljno. Mislite da sam ja bio u najboljoj formi? Želim svoj pojas natrag, on pripada meni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nastavit ću pričati, zaslužujem priliku. Srušio sam rekord, naradio se za to, branio pojas više puta, više od ijednog teškaša u UFC-u. A priliku dobivaju oni koji ga ne mogu obraniti”, poručio je nedavno Miočić.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo