IZJAVA / Mislav Oršić iznenađen: 'Nismo zaslužili zvižduke, uvijek dajemo sve od sebe'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Mogao je zabiti i treći pogodak kada je Dinamo dobio kazneni udarac ali se odlučio loptu prepustiti Bruni Petkoviću

9.8.2022.
22:45
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u play-off Lige prvaka ukupnim rezultatom 6-3 protiv bugarskog Ludogoreca u uzvratnom susretu trećeg pretkola te će se za ulazak u natjecanje po skupinama najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu boriti protiv norveškog Bodo/Glimta. Utakmica je bila stvarno bizarna, možda su jedino nedostajali autogolovi.

Image
Foto: Grafika RTL.hr - Slavko Midzor/PIXSELL

Pogotke su zabili Drmić, Oršić je dva puta pospremio loptu iza Sluge, no mogao je i treći put kada je Dinamo dobio kazneni udarac ali on se odlučio loptu prepustiti Bruni Petkoviću koji je zabio za konačnih 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa, ekipa smo, moramo jedni druge podizati. Gotovo nitko nije u pravoj formi, čekaju nas teški protivnici. Znamo da je Bodo namučio velike ekipe, morat ćemo se dobro pripremiti", rekao je Oršić a za goste je smanjio Despodov u dva navrata.

Image
KVALIFIKACIJE ZA LP /

Bizarna utakmica : Modri izborili play-off Lige prvaka, Ludogorec dobio tri crvena kartona

Još je nakon utakmice izjavio kako nije očekivao zvižduke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila teška i zahtjevna, više psihički nego fizički. Dobro smo ušli, zabili golove u prvom dijelu i onda nesretno dobili gol za 3:1. Nesvjesno se uvukla nervoza, što smo vidjeli po zvižducima. Mislim da ih nismo zaslužili. Uvijek dajemo sve od sebe.

Nakon dosta čudne utakmice komentirao je i sudački kriterij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvarno sam prvi put doživio ovako nešto. Skoro svaki kontakt je bio žuti karton. Čudna utakmica, dobro da smo pobijedili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo