Što se to dogodilo s Hajdukom? 'Mene je sram!'

Što se to u zadnjih nekoliko mjeseci dogodilo s Hajdukom?

13.8.2012.
11:42
VOYO logo

Odjednom, Bijeli na terenu lete kao navijeni, svi pucaju od snage, prilike za gol redaju se kao nekoć Pipi na traci Dalmacijavina, a užarena splitska publika više ne dolazi na Poljud samo kako bi popunila nedjeljno popodne. Uživaju u moći nekog novog Hajduka koju je na svojoj koži osjetio i Zagreb(5:1). Bila je to prava nemoć gostiju koja je ispunjavala srce svakom ljubitelji bijele boje.

Ponosni trener Mišo Krstičević nakon što su njegova 'djeca' isprašila goste iz Kranjčevićeve s petardom u mreži, samo je ponosno dobacio - 'Lijepo je danas biti hajdukovac'. Rečenica je to koja se nakon dugo godina ponovno osjeća u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Četiri gola Zadru, pa dva Interu, pa pet Zagrebu! Što reći osim ponoviti - lijepo je danas biti hajdukovac", likovao je inače ozbiljni Mišo, a onda okrenuo priču jer zna Krstičević koliko je euforija posljednjih godina naštetila Majstoru s mora.

"Sad ćemo imati malo vremena da korigiramo pogreške koje smo napravili u posljednjih nekoliko utakmica. Nakon kratkog odmora u Međugorju krećemo ponovno s ozbiljnim treningom", istaknuo je trener Hajduka i nastavio spuštati loptu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U našoj svlačionici nema euforije, nema nonšalancije. Ne brinite! Najbitnije je da konačno imamo vremena trenirati."

Koliko je mladi Mišin Hajduk oduševio Splićane, Dalmaciju, ali i poslao ozbiljnu poruku sjeveru, svjedoče riješi Dražena Beseka, trenera Pjesnika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uopće mi nije ugodno nakon ovakvog rezultata. Hajduk je odigrao fantastičnu utakmicu, taktički zrelu i punu naboja od početka do kraja. Iskreno, mene je sram, sram me mojih igrača. Splićani su konačno dokazali kako priče o hrvatskim klubovima da ne mogu igrati ritam srijeda-nedjelja ne stoje. Hajduku čestitam od srca, svaka čast!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo