Neočekivan posjet u hotelu: Eduardo ostaje u Brazilu?

'Tužan sam jer smo izgubili, ali osjećam i malo sreće zato što je pobijedio Brazil.

14.6.2014.
16:30
VOYO logo

Dudu i Sammir su utakmicu odgledali s klupe, nije im se ispunila velika želja da zaigraju na otvaranju SP-a protiv svoje domovine. Niko Kovač ih nije niti gurnuo u nastavku. Eduardo je ostao prikovan za klupu, dok se Sammir čak i zaigravao.

"Tužan sam jer smo izgubili, ali osjećam i malo sreće zato što je pobijedio Brazil. Ipak sam ja Brazilac", rekao je Eduardo kako donosi Jutarnji list, dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je svladati Brazil na njegovom terenu. Dobili su na poklon kazneni udarac koji nije bio, a usto Neymar je trebao biti isključen kad je laktom išao na Modrića."

Eduardu ovog ljeta ističe ugovor sa Šahtarom, a još je ranije isticao kako bi želio nastaviti karijeru i u Brazilu gdje nikad nije zaigrao seniorski nogomet. Kako donosi Globo, hrvatski reprezentativac bi vrlo lagano mogao završiti u rodnom kraju. Direktor Flamenga Felipe Ximenes navodno je posjetio Eduarda u hotelu naše reprezentacije, a Duduova majka nedavno je brazilskim medijima izrazila nadu da će njen sin nastaviti karijeru baš u tom brazilskom velikanu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo