Modrić proglašen najboljim igračem Reala, tretiraju ga kao zvijezdu!

Ako je suditi po tretmanu koji je dobio na internetskim izdanjima najčitanijih madridskih sportskih dnevnika, Marce i AS-a, Luka Modrić izborio je status zvijezde Reala...

17.3.2013.
11:13
VOYO logo

U anketi provedenoj na Marca.comu, Realovi su navijači Modrića proglasili igračem utakmice protiv Mallorce uz natpolovičnu većinu glasova: 55.2%. Gonzalo Higuain dobio je 28.7%, a Mesut Özil 16.1%. Isti je dnevnik na novi Modrićev supergol u 5-2 pobjedi reagirao pregledom Modrićevih supergolova kroz karijeru. Izdvojeno ih je devet, od čega dva za Real, četiri za Tottenham, jedan za hrvatsku reprezentaciju (protiv Izraela) i dva u Dinamovu dresu tijekom sezona 2005/06 odnosno 2006/07. S druge strane, televizijska redakcija AS-a objavila je videoreportažu u kojoj je Modrić prikazan kako se novinarki zahvaljuje na intervjuu podizanjem stakla na svom luksuznom Audiju. U pravom paparazzi-stilu snimljen je kako s autom polako napušta parkiralište i odlazi u nepoznatom pravcu. U popratnom se tekstu navodi da je novu dobru partiju u Realovu dresu proslavio u jednome poznatom madridskom restoranu kušajući glasoviti španjolski pršut.

"Kontrolirali smo utakmicu svih 90 minuta. Nažalost, nismo bili dovoljno koncentrirani pri prekidima u prvom poluvremenu, što nas je skupo koštalo. Možda nismo ušli u utakmicu sa sto posto fokusa", kazao je nakon utakmice hrvatski veznjak koji je odigrao cijelu utakmicu i u 54. minuti zakucao loptu pod gredu gostujućeg vratara udarcem punom nogom s preko 20 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xy99v5 "U drugom su nam poluvremenu pomogle izmjene, ali i više od toga promijenjeni stav. Izašli smo na travnjak daleko odlučniji. Ulasci Benzeme, Özila i kasnije Xabija Alonsa samo su pomogli", dodao je Modrić, nakon čega ga je jedna novinarka upitala osjeća li da je dostigao idealnu formu. "Dobro ste to primijetili. Što se forme tiče, osjećam da sam na vrlo dobroj razini. Osjećam se uistinu spremnim". Je li se išta promijenilo u vašemu životnom stilu u Madridu nakon što ste odigrali najbolju utakmicu za Real protiv Manchester Uniteda? "Ne, barem ja nisam ništa osjetio, što ni ne mogu jer u Madridu ne izlazim. Uglavnom sam kod kuće s članovima obitelji i prijateljima. Najuža obitelj, supruga i dijete, u ovom su trenutku u Hrvatskoj", rekao je Modrić na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo