MODRIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠOKANTNOG PORAZA: / Njegove riječi odjeknule Madridom

Image
Foto: AFP

Veznjak ovako nešto još nije doživio u Madridu

7.3.2019.
16:19
AFP
VOYO logo

Dva dana trajala je šutnja LukeModrića nakon šokantnog ispadanja Real Madrida od Ajaxa u osmini finala Lige prvaka. Trostruki uzastopni europski prvak senzacionalno je ispao teškim porazom 1-4 na svom Santiago Bernabeu i to nakon što je Kraljevski klub dobio prvi susret u gostima s 2-1.

400 tisuća lajkova

Madriđani su na taj način već početkom ožujka ostali bez izgleda za osvajanje jednog od trofeja. Dva uzastopna poraza od Barcelone koštala su ih ispadanja iz Kupa kralja i utrke za naslov prvaka da bi samo tri dana kasnije ostali bez šanse da po četvrti put zaredom osvoje Ligu prvaka. Stoga je jasno koliko su posljednji dani bili teški za momčad iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio najteži tjedan mom nogometnom životu. Međutim, uspjeh nije nikada pasti, nego se podići svaki put kad se to dogodi", poručio je Modirć putem društvenih mreža. Status mu je u sat vremena lajkalo preko 400 tisuća fanova, a u komentarima su mu stigle brojne poruke podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove su za Ajax, inače, dali Hakim Ziyech (7), David Neres (18), Dušan Tadić (62) i Lasse Schoene (72), dok je za Real pogodio Marco Asensio (70). Modrić je igrao cijeli susret za Real, čija je trogodišnja europska dominacija prekinuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo