MODRIĆ NAPUŠTA REAL MADRID? / Katalonci plasirali senzaciju i otkrili gdje bi Vatreni uskoro mogao preseliti

Image
Foto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Nakon osam godina Vatreni se našao na izlaznim vratima kraljevskog kluba

30.12.2019.
11:09
LLUIS GENE / AFP / Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac LukaModrić mogao bi napustiti Real Madrid već u siječnju, a ako ne tada onda na ljeto. Tu je tvrdnju plasirao katalonski Sport. Navode kako je sve više dvojbi oko bliže budućnosti hrvatskog kapetana.

"Daleko je od forme u kojoj je bio 2018. što je sasvim logično s obzirom na to da mu je ta godina bila spektakularna, ali ga je to koštalo da kod Zidane opet bude nedodirljiv. Krivnju za to snosi i sjajni Fede Valverde, koji je postao jedan od stupova Reala. Iako Modrić igra redovito, u najvećim utakmicama Zidane se ne oslanja na njega. Bio je zamjena protiv Atletica, PSG-a i Barcelone", piše Sport i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valverde mu uzeo mjesto

"Zbog svega toga obje strane razmatraju opcije. Čini se izglednim da će u zimskom prijelaznom roku ili na ljeto Luka spakirati kofere nakon osam nevjerojatnih godina u klubu. Ugovor mu istječe u lipnju 2021. tako da na Santiago Bernabeu strahuju od toga da ode bez odštete. Stoga žele barem nešto zaraditi, a zainteresiranih neće nedostajati", navode Katalonci i podsjećaju kako je postojala ozbiljna mogućnost da Vatreni prijeđe u Inter poslije Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter ga je svim silama tada nastojao dovesti, i ako im se otvori prilika opet će krenuti po njega. Kao i PSG i Tottenham. Interes Reala za Eriksena mogao bi vratiti Zadranina u London", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo