Modrića smo vidjeli, a pogledajte kako on završava akciju!

Brazilska nogometna reprezentacija lakoćom je savladala Japan s 4:0 u prijateljskom susretu igranom u Wroclawu, a zablistao je ponovno suigrač Luke Modrića u Realu, Brazilac Kaka.

16.10.2012.
18:01
VOYO logo

Dvama golovima Neymara, te po jednim Paulinha i Kake trijumfirala je momčad Mane Menezesa uvjerljivo po drugi put u dva tjedna. Podsjećamo, prošlog je tjedna Seleçao savladao Irak 6:0 u prijateljskom susretu igranom u Švedskoj. Iako su Japanci prošlog petka uspjeli iznenaditi Francusku minimalnom 1:0 pobjedom, isto im nije uspjelo i protiv domaćina sljedećeg SP-a 2014. godine.

http://rutube.ru/embed/5927180 Defenzivni veznjak Corinthiansa Paulinho doveo je Brazil u vodstvo u 13. minuti dalekometnim udarcem izvan ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je dva gola zabio Neymar, iz jedanaesterca i iz neposredne blizine nakon ubacivanja iz kornera, da bi točku na i u 76. minuti postavio Realov playmaker Kaka. Brazilac je ponovno pokazao koliko je opasan kada vuče kontru, a lakoća kojom je svladao japansku obranu i vratara podsjeća na njegove najbolje dane i vrijeme prije ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo