MODRIĆEVA KARIJERA MOGLA JE OTIĆI U DRUGOM SMJERU: / 'Došli smo tad po njega, ali smo se okrenuli i otišli, pogriješili smo...'

Image
Foto: AFP

Za Modrića je vjerojatno bilo bolje da se malo strpio jer je uslijedila unosnija ponuda. Tottenham je pokucao na vrata, Luka je otišao put Londona, a ostalo je povijest

30.4.2020.
8:22
AFP
VOYO logo

Karijera najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića mogla je otići u potpuno drugačijem smjeru. Umjesto da je nakon svojih sjajnih sezona u Dinamu završio pod reflektorima White Hart Lanea, Modrić je lako mogao otići u ruski Lokomotiv, klub u kojem trenutno igra njegov nekadašnji suigrač Vedran Ćorluka.

No Luka je prije 13 godina bio preskup za Ruse. Zdravko Mamić postavio je previsoku cijenu, a ispričao je sve nekadašnji sportski direktor ruskog kluba Viktor Tišenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O, da. Pratili smo Luku Modrića. Gledali smo ga kako igra u Dinamu, znali sve o njemu, pa smo tadašnji predsjednik kluba Semin i ja otputovali u Zagreb na utakmicu između Hrvatske i Rusije u želji da dogovorimo posao (lipanj 2007.) Bilo je očito da je iznimno talentiran, ali kada smo čuli od čelnika Dinama koliko traže, okrenuli smo se i otišli. U Dinamu nisu htjeli ni čuti za iznos ispod 14 ili 15 milijuna eura, što nam je bilo previše, pa smo naposljetku uzeli Nigerijca Petera Odemwingiea za osam milijuna i zabrljali stvar", priznao je Tišenko za portal Championat.

Image
PETKOVIĆ PROGOVORIO O EMOTIVNOM OPROŠTAJU S BJELICOM, JOVIĆEVIĆU I EURU: /

'Trebamo nastaviti istim putem'

Image
PETKOVIĆ PROGOVORIO O EMOTIVNOM OPROŠTAJU S BJELICOM, JOVIĆEVIĆU I EURU: /

'Trebamo nastaviti istim putem'

'Nismo imali izbora'

"S vremenom se ispostavilo da s tim igračem baš i nismo pogodili, ali nažalost u slučaju Modrića nismo imali izbora. Razlika u iznosu između ta dva igrača je bila prevelika, tolika da čak nije imalo smisla da s Dinamom pregovaramo, pokušamo se naći na pola puta", zaključio je tadašnji sportski direktor ruskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Modrića je vjerojatno bilo bolje da se malo strpio jer je uslijedila unosnija ponuda. Tottenham je pokucao na vrata, Luka je otišao put Londona, a ostalo je povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo