SofaScore / Momčad kola HNL-a: Igrači Istre dominiraju u momčadi kola, a najbolji je bio vratar Majkić

Image

Iza nas je sedmo kolo HNL-a, a SofaScore vam donosi momčad kola.

29.8.2022.
13:47
VOYO logo

Završeno je sedmo kolo HNL-a. Ovo kolo obilježio je derbi između Hajduka i Osijeka koji je pripao momčadi Nenada Bjelice. Osječani su se tako barem nakratko izvukli iz velike krize. Iz krize se nije izvukla Rijeka koja je poražena od Varaždina i trenutno je na posljednjem mjestu ljestvice. Momčad Zorana Zekića i dalje je prvi hit prvenstva i trenutno je na drugom mjestu nakon što su u sedmom kolu bili bolji od Lokomotive. Istra je svladala Goricu i tako zakomplicirala sredinu tablice, dok je Dinamo slavio u Šibeniku.

Image

Momčad kola

Vratar ovotjedne momčadi kola je ujedno i najbolji igrač ovog kola. Lovro Majkić skupio je šest obrana protiv Gorice i zaslužio ocjenu 8.5. Ispred njega u obrani su Matija Kolarić iz Varaždina, Nikola Jambor iz Slaven Belupa, Justin de Haas iz Lokomotive i Marko Martinaga iz Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vezni red čine Facundo Caeseres iz Istre, Laszlo Kleinheisler iz Osijeka, Tonio Teklić iz Varaždina, Luka Ivanušec i Advan Kadušić iz Istre. U napadu je sjajni Ante Erceg koji je odigrao simultanku protiv Gorice i zabio dva gola. Čak četiri igrača Istre nalazi se u momčadi kola, tek po jedan igrač Dinama i Osijeka, dok iz Rijeke i Hajduka nitko nije našao svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo