MOU NAGAZIO 'OMILJENOG' KOLEGU: / 'Posljednji naslov osvojio sam prije 18 mjeseci, a ne prije 18 godina'

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Veliki derbi engleskog nogometa igra se sutra na Old Traffordu (13:30 sati), Manchester United će ugostiti Arsenal, a Jose Mourinho susresti se sa "starim prijateljem" Arseneom Wengerom.

18.11.2016.
15:33
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Naravno, ni kao trener Uniteda, Mourinho nije propustio "bocnuti" Arsenalovog trenera.

'Wengera poštuju, mene ne'

"Mislim da gospodin Wenger ima poštovanje drugih, za razliku od mene. No, ja sam svoj posljednji naslov osvojio prije 18 mjeseci, a ne prije 18 godina. Želim osvojiti deveti naslov, četvrtu Premierligu. Bio sam prvak s četiri različita kluba, sad želim Unitedu donijeti prvenstvo", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želje mu se baš ne poklapaju s trenutačnim stanjem na ljestvici, jer United je šesti, s osam bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan rekord ima portugalski stručnjak protiv francuskog trenera koji već dva desetljeća vodi Arsenal. Bit će ovo njihov 15. ogled, osam puta slavio je Mourinhov Chelsea, šest puta bilo je neodlučeno, dok je Wengerov Arsenal slavio je samo jednom, 2015. godine u Community Shieldu, engleskom superkupu.

Rekordi nisu važni

"To nije važno, ne igram protiv trenera. Moja momčad igra protiv suparničke momčadi, a neki su omjeri bolji od ostalih. Sutra je nova utakmica", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da ga Rooneyevo pijanstvo nije previše zasmetalo. Ili tome ne želi pridavati suviše pozornosti prije važne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je druga knjiga, tiče se reprezentacije i ona je zatvorena do ožujka sljedeće godine, kad se nastavljaju kvalifikacije. Ne miješam se u to. Tijekom posljednja dva, tri dana ništa se nije dogodilo, Rooney je spreman i želi igrati. Ponekad se igrači vrate jači, jer se nešto pozitivno dogodilo".

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo