MOURINHO REKAO NE REALU I POGURAO LETICU PREMA VELIKANU: / 'Podsjeća me na Oblaka, u njemu vidim ogroman potencijal'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL

Njegov suigrač i bivši član Sportinga iz Gijona rekao je za Marcu da ga ne iznenađuje interes Reala.

13.3.2018.
12:45
Ivo Cagalj/PIXSEL
VOYO logo

Priča oko interesa velikog Real Madrida za Hajdukova vratar Karla Leticu ne jenjava. Na dan kad je Marca objavila ovu priču 21-godišnjak je zabio pobjednički gol koji je još više povećao interes europskih medija za njega.

U utorak ga se dotakao i ugledni ESPN citirajući poruku Josea Mourinha bivšem klubu. Naime, Real je već niz godina zainteresiran za Davida De Geu, koji je 2015. skoro prešao na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbijenica bivšem klubu

"Vidim ga samo na Old Tarffordu. Ne znam kakve su namjere Real Madrida, ali da sam ja na njihovom mjestu razmišljao bih o drugom igraču", poručio je Portugalac uoči uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka sa Sevillom.

Madriđani su u siječnju skoro doveli vratara Athletic Bilbaoa Kepu Arrizabalagu, a povezuje ih se i s Chelseaejevim Thibautom Curtoisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ESPN podsjeća na Marcin tekst od subote u kojem se navodi da u Realu razmišljaju o Letici kao rezervnom vrataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov suigrač i bivši član Sportinga iz Gijona Borjas Lopez rekao je za Marcu da ga ne iznenađuje ta vijest nakon što je u prvih osam seniorskih nastupa uspio sedam puta zadržati mrežu praznom.

Čeka ga velika karijera

"Sretan sam zbog njega. Palo na je već na pamet da, s obzirom na to kako brani, neće proći puno vremena prije nego što privuče pažnju. Ako ne Real Madrid, doći će neki drugi veliki klub po njega. Jako je mlad i tek je počeo karijeru. Upao je u prvu momčad zbog suspenzije prvog vratara, obranio je penal i tri je puta obranio kada je bio situaciji jedan na jedan", kazao je Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od tada je sve bolji i bolji", poručio je i otrkio da je junaku susreta s Istrom osobno pokazao naslovnicu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazao sam mu je poslije utakmice. Bio je sretan - kako i ne bi bio. Tek je zabio za pobjedu u 95. minuti. Pomalo je neobičan vratar jer je tako visok, ali je također i brz. U njemu vidim ogroman potencijal", rekao je i za kraj poručio:

"Podsjeća me na Jana Oblaka zbog visine, ali i okretnosti te igre u zraku. Ima potencijala braniti za veliki klub u budućnosti. Siguran sam u to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo