Mourinho uvrijedio i zagrebački Dinamo i pola Europe!

Delikatan će zadatak imati nogometaši Chelseaja ovog utorka, kad će u drugoj utakmici ovosezonske Lige prvaka gostovati u Bukureštu kod rumunjskog prvaka Steaue.

1.10.2013.
8:40
VOYO logo

Na premijeri Lige prvaka Chelsea je opasno kiksao na domaćem terenu, pa je tako Basel pobjedom 2:1 odnio sva tri boda sa Stamford Bridgea. Sada Chelsea više nema prostora za negativne rezultate.

"Zanima nas samo pobjeda u Bukureštu. Poslije onakvog kraja protiv Basela, ništa nam drugo ne ostaje", najavio je utakmicu Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan da više nema pravo na kiks i da bi već nakon prvog kruga mogao ispasti iz Lige prvaka, Mourinho je svoje igrače odlučio motivirati na dobro poznati način. Da bi naglasio koliko je za Chelsea važno ne ispasti u Europsku ligu, Mourinho je neizravno, zapravo, uvrijedio svih 48 klubova koji igraju ovo natjecanje, uključujući i zagrebački Dinamo.

"Ponavljam, meni bi bilo ispod časti igrati Europsku ligu i zato ne smijemo niti pomišljati na to treće mjesto. Uostalom, što znači biti treći? Onaj tko je treći trebao bi otići kući, a ne u Europsku ligu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=8W626GqFP4kGITpH

Vidjet ćemo je li toliki oprez pred Steauu bio potreban. Podsjetimo, rumunjska je momčad u prvom ogledu glatko poražena kod Schalkea s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo