VIDEO: / Pogodite koga je Mourinho okrivio za remi

Kao i toliko puta u karijeri, trener Real Madrida Jose Mourinho kritizirao je suca, nakon što je njegova momčad kao domaćin odigrala 2-2 protiv dortmundske Borussije u 4. kolu D skupine Lige prvaka

7.11.2012.
0:10
VOYO logo

Nakon što su gosti dva puta vodili, jedan bod je ''kraljevima'' spasio Mesut Özil iz slobodnog udarca u 89. minuti. Mourinho, svejedno, smatra da je njegova momčad trebala pobijediti.

"Moram reći da sam razočaran s remijem, jer smo zabili tri gola na utakmici, a priznata su nam samo dva", započeo je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aludirao je na situaciju s početka drugog dijela, kada je njegovoj momčadi poništen pogodak Josea Callejona zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jose je bio sjajan, svjež i dinamičan. Zabio je regularan gol. Momčad je odradila odličan posao na terenu. Navijači su bili na visini zadatka i bodrili su nas cijelu utakmicu. Da sam ja bio jedan od njih, bilo bi mi drago što sam svjedočio ovakvoj utakmici", rekao je Mourinho.

Real Madrid je na drugom mjestu na ljestvici, s bodom manje od Borussije. Na upit hoće li eventualno drugo mjesto na kraju natjecanja po skupinama utjecati na njegovu momčad, odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije nikakav problem. Osvajao sam Ligu prvaka i ranije kada su moje momčadi bile druge u skupini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo