MOURINHO ZASJAO U PUNOM SJAJU: / Portugalac spustio svom nekadašnjem miljeniku iz Reala; 'AII tko mu je to rekao...'

Image
Foto: Profimedia

Poznato je da je Portugalac nikoga ne štedi

14.1.2021.
14:51
Profimedia
VOYO logo

Portugalac JoseMourinho sjedio je tri godine, od 2010. do 2013., na klupi Real Madrida. U to vrijeme jedna od uzdanica bio mu je njemački veznjak Mesut Özil.

Dvojac je praktički zajedno došao na Santiago Bernabeu i zajedno ga napustio te preselio opet u isti grad, ali u različite klubove. Mourinho je preuzeo Chelsea, a Özil je potpisao za Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je godinama bio glavni Topnik u gradu, posljednjih nekoliko godina stvari su se za njega radikalno promijenile i na izlaznim je vratima kluba. U međuvremenu, Mourinho je preuzeo klupu Tottenhama pa se pojavila glasina da bi Portugalac htio vidjeti Nijemca u svojoj momčadi.

Image
Foto: Profimedia

File photo dated 23-02-2020 of Arsenal's Mesut Ozil (right) and manager Mikel Arteta.,Image: 564691638, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica..., Model Release: no

"Radije bih se umirovio nego potpisao za Tottenham", odgovorio je Özil na pitanje jednog fana kad j upitan oko ovog transfera. Kao što je poznato Spursi i Topnici žestoki su rivali i rijetko koji igrač jedna klub zamijeni drugim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemcu je pak ubrzo stigao odgovor na ovu izjavu. I to od nikoga drugoga nego Mourinha. Kad su mu novinari na konferenciji za novinare citirali Özilove riječi odgovorio je u svom prepoznatljivom stilu: 'Ali tko mu je rekao da je Tottenham zainteresiran za njega?'

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo