VIDEO: / Ako se dogodi ovaj transfer, Vatrenog čekaju teški dani

Nakon što su odustali od odvođenja Victora Valdesa, čelnici Monaca su se okrenuli vrataru Chelseaja Petru Čechu, tvrdi katalonski El Mundo Deportivo.

12.7.2014.
14:04
VOYO logo

Valdes je, podsjetimo, poslije isteka ugovora s Barcelonom trebao preći u bogati klub iz Kneževine, ali nije prošao liječničke testove. U Monacu su očito procijenili da je ozljeda ligamenta koljena koju je zadobio u ožujku preteška i da bi bio preveliki rizik potpisati ugovor s njim.

Iako na vratima imaju našeg Danijela Subašića, u Monacu očito i dalje nastoje dovesti pojačanje na toj poziciji. Mundo Deportivo tako tvrdi da francuski doprvak sprema ponudu za 32-godišnjeg Čecha koji bi mogao napustiti Chelsea budući da je Jose Mourinho odlučio s posudbe vratiti vratara belgijske nogometne reprezentacije Thibauta Courtoisa. Očekuje se da će dosadašnji čuvar mreže Atletico Madrida preuzeti ''jedinicu'' na Stamford Bridgeu, a teško je vjerovati da bi se Čech zadovoljio ulogom rezerve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/46Qg2_oHmmk

Ostvari li transfer u Monaco, za Čecha će to biti povratak u francusku ligu u kojoj je od 2002. do 2004. branio za Rennes. Te godine je prešao u Chelsea u kojem je ostao do danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo